Το κατάστημα Thiki-Box σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους :

1) Πληρωμή με Αντικαταβολή

Η πληρωμή όλου του ποσού πραγματοποιείτε στο courier που θα σας παραδώσει την παραγγελία.

2) Πληρωμή με online χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας

Οι πληρωμές μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών γίνονται σε ασφάλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας με την μέθοδο redirection και η σελίδα που ο χρήστης εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του είναι ασφαλής (χρήση
SSL encryption με 2048-bit μέγεθος κλειδιού) το οποίο εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των στοιχείων της κάρτας στο «ePOS Paycenter» της τράπεζας Πειραιώς. Εάν επιλέξετε πληρωμή μέσω Paypal η πληρωμή επίσης πραγματοποιείτε σε  ασφάλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον προστατεύοντας τα συναλλασσόμενα μέρη και ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα κακόβουλων ενεργειών ή υποκλοπών αξιοποιόντας  τα πιό εξελιγμένα συστήματα ανίχνευσης, αποτροπής και απάτης στις πληρωμές με κάρτες και έχοντας καθιερώσει την υποχρεωτική χρήση του προτύπου SSL encryption για την ασφαλή μεταφορά δεδομένων και υποβολή τών στοιχείων. Τα στοιχεία τής Πιστωτικής-Χρεωστικής καρτας σας, κωδικός ccv, ημερομηνία λήξης και λοιπά δεν δημοσιοποιούνται ποτέ σε εμάς διαμέσου της συνεργαζόμενης Τράπεζας ή της Paypal.
Σε περίπτωση online πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα θα πρέπει να παραλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο ο κάτοχος της κάρτας που έγινε η πληρωμή.

Επιπρόσθετα, θα πρέπει να σημειώσετε πως για την παραλαβή της παραγγελίας σας από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier θα πρέπει απαραίτητα να επιδείξετε το Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας, διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να παραλάβετε την αποστολή σας.

3) Τραπεζική Κατάθεση

Η κατάθεση με το αντίτιμο των αγορών σας μπορεί να γίνει στους παρακάτω λογαριασμούς ΠΕΡΑΙΩΣ & ΕΘΝΙΚΗΣ τής εταιρίας μας. Στο καταθετήριο θα πρέπει να (αναγράφετε ως αιτιολογία: το επώνυμο και το όνομά σας ή τον αριθμό παραγγελίας.) Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μετά την εκκαθάριση του ποσού της κατάθεσης στο λογαριασμό μας. Μετά την κατάθεση τών χρημάτων στείλτε μας ένα e-mail τήν απόδειξη κατάθεσης για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης στο info@thiki-box.gr 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ :

IBAN: GR98 01716310 0066 3114 7809346

Δικαιούχος: ΜΑΡΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ :

IBAN: GR11 01101890 0000 1890 0439748

Δικαιούχος: ΜΑΡΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Close Καλάθι Αγορών
Close Αγαπημένα
Close Πρόσφατα είδες
Close
Close
Categories